Bliže se dani blagdana, a kupci u INTERSPAR hipermarketima mogu pronaći bogatu ponudu blagdanskih delicija, od kojih su pojedini proizvodi sniženi do čak 49 posto.

Po akcijskim cijenama nalaze se proizvodi koji će upotpuniti blagdansku trpezu poput brojnih tvrdih kravljih, ovčjih i kozjih sireva hrvatskih proizvođača te onih sa začinima Provanse ili Azurne obale.  U širokoj ponudi blagdanskih delicija kupci mogu pronaći i veliki izbor suhomesnatih proizvoda poput pršuta, buđole, pečenice, kulena, raznih salama, također po sniženim cijenama.

Blagdanski stol kupci će moći upotpuniti i delikates paštetama, poput one s tartufima, jetrenom paštetom s dodatkom pistacija, mesa jelena, divlje svinje ili fazana te pačjom paštetom. Po povoljnijim cijenama kupci također mogu pronaći i svježe meso, kao i ribu, od kojih su neki proizvodi sniženi preko 20 posto.

SPAR Hrvatska za svoje je kupce pripremio i veliki izbor proizvoda iz PREMIUM asortimana te na pojedinim artiklima popusti idu čak do 40 posto.

Po akcijskim cijenama nalaze se i proizvodi koji će posebno razveseliti ljubitelje slastica, kao što su panettone, mramorni ili čokoladni kolač, razne praline, čokolade i bombonijere, a na pojedinim proizvodima kupci mogu ostvariti uštedu preko 20 posto.

U INTERSPAR hipermarketima kupci također mogu birati i među velikim izborom vina, piva te žestokog pića, ali i prigodnih poklon paketa i košarica, idealnih za blagdansko darivanje.

Akcija traje od 4. do 31.12.2019. ili do isteka zaliha.

Link na katalog: https://www.spar.hr/akcija/0-pdf-20191203-delicijebozic?p=1