Provjerite najbolju ponudu igračaka u gradu!

Draga djeco,

Upravo se javio Sv. Nikola napisao nam je dugoooooooooo pismo, pa ćemo sažeti samo najvažnije: Sv. Niko kaže kako je ove godine bilo najviše dobre djece do sada i zbog toga je jako sretan, ali ne samo on, već i krampus, koji neće imati posla, pa može sa svojim šibama na godišnji ili negdje na skijanje bez da se okolo glupira, krampusira i viče na zločestu djecu.

Sv. Nikola ujedno piše, kako ga je uhvatila strka i zbrka od svih tih silnih poklona kojima mora darivati dobru dječicu, ima raznolikih želja, a on jadan ne može to sve pohvatati, pa zato redovno čita Müller letak igračaka kako bi svatko dobio dar od srca, prema želji i zasluzi. I vi možete pročitati letak OVDJE ili svratiti u Müller u Pula City Mall gdje se nalazi najbolja ponuda igračaka u gradu.

I naravno, sve vas još jednom podsjeća, obavezno ulaštite čizmice i cipelice, i u ovih par dana nastavite biti jednako dobri, prije svega nemojte ljutiti dedu i baku, niti svađati se s bracom ili sekom, budite dobri u vrtiću i školi, ma budite dobri uvijek i svugdje! Nemojte se štipati s frendovima, jedite puno graška, zdravog povrća i obavezno pospremite sobu jer bez toga neće biti poklona!

Sve vas voli Sv. Nikola, a za one koji žele više možete pogledati katalog OVDJE