Vidimo se od 23. do 28. kolovoza na Festivalu izvanškolskih aktivnosti u vašem omiljenom trgovačkom centru. Festival će vam pomoći, dati ideju kod odabira izvanškolskih aktivnosti i kvalitetno provođenje slobodnog vremena za sve učenike osnovnih i srednjih škola.

Iako su ljetni praznici uskoro gotovi i nova školska godina počinje, na slobodno, izvannastavno vrijeme nikada ne treba zaboraviti. Upravo smo zato organizirali  veliku prezentaciju i pokazni tjedan raznih izvannastavnih aktivnosti gdje će se predstaviti više od 10 klubova, udruga,  glazbenih i plesnih skupina sa sportskim i edukativnim programima namijenjenima djeci i mladima.

Svi naši posjetitelji, školarci i mladi, besplatno će moći pristupiti radionici i pokaznom satu, a oni zainteresirani koji se odmah i odluče za određeni program izvannastavne aktivnosti, pri prvom upisu će ostvariti i neke dodatne pogodnosti.

Slobodno vrijeme izvan škole može biti zabavno i edukativno, zato požurite u Pula City Mall i odaberite aktivnost koja će najbolje ispuniti i radovati vašeg školarca.

U nastavku dostavljamo detaljan program prezentacija pojedinih aktivnosti.

Vidimo se u Pula City Mallu od 23. do 28. kolovoza!