Termini druženja s Djedom Mrazom u Pula City Mallu!

Draga djeco,
Evo da vam se javim i da vidite da sam dobro! Puno mi pišete i crtate ovih dana, primio sam preko 5 milijardi raznih pisama, na više od 6000 svjetskih jezika, ali ništa se vi ne brinite, sve ja znam i sve sam zapamtio! Jedino me nemojte tražiti neke bitcoine, kriptovalute i što ti ja znam, takve želje još ispuniti ne mogu, pa nisam vam ja vuk s Wall Streeta već Djed Mraz, moji patuljci u radionici neprestano vrijedno rade izrađuju igračke i mnoge druge korisne stvari, pa nemaju vremena niti znanja za rudarenje i financijsko mešetarenje HeHehe

Osim toga, gotovo sve ostale želje vam mogu ispuniti, i svaki dar mogu donijeti uz iznimku jednog, taj dar nikako ne mogu staviti pod bor – on ovisi isključivo o vama. Radi se o najboljem božićnom daru – zajedništvu i dobroti! Stoga se družite ovih blagdana, ali ne samo za blagdane nego se vazda pazite, mazite i volite svoje najmilije, budite dobri jedni prema drugima i provodite više vremena zajedno!

Napisao bih vam ja još mnogo toga pametnog i korisnog, ali moram skratiti božićnu poslanicu. Baka Mraz galami na mene i tjera me da se dignem s pisaćeg stola i pomognem joj peći kolače, pa ću prijeći na stvar.

Ubrzo vam dolazim u Pula City Mall, nadam se da ćemo se malo družiti, slikati i pročavrljati, možete me naći u vašem najomiljenijem centru u sljedećim terminima:

Srijeda 20.12.2017. od 16:00 do 20:00
Četvrtak 21.12.2017. od 16:00 do 20:00
Subota 23.12.2017. od 14:00 do 18:00
Četvrtak 28.12.2017. od 16:00 do 20:00

Veselim se vašem dolasku!

I još jedna stvar, ne zaboravite očistiti dimnjake, jer što je vaš Djedica stariji, to su dimnjaci sve uži i uži, pa se uvijek zaprljam i brada mi se čađom omasti, Hehehe

OHOHOHOHHOHOHOOOOOO