Kava je više od napitka, uz kavu se budimo, radimo, mislimo, pišemo, čitamo, razgovaramo i maštamo. Korisna je za zdravlje kada ne pretjerujemo.

Prva jutarnja ili ona popodnevna, uvijek je jedino važno kakvu kavu pijemo. Razlikujemo se po tome, ali svi će se složiti da je poseban užitak popiti kavu onako

kako je Talijani vole ponuditi, nije nimalo čudno da su izmislili i usavršili kafetjere jer bez dobre kafetjere ne možete biti sigurni da će taj crni napitak razviti sve svoje arome. Lonci i Poklopci by Bajde vole kavu, zato imamo izvrsnu ponudu aparata za tursku kavu i naravno Bialetti kafetjere za perfektnu moku.

Sad konačno svojim kupcima nudimo i izvrsnu Bialetti Perfetto Moka kavu u pakiranjima od 250g po promotivnoj cijeni od 50%. Pored toga i Bialetti u kapsulama za Nespresso aparate i to u više aroma.

Sigurno smo da radimo pravu stvar jer je Bialetti brand, jedan od onih koje se lako pamti, poznat jednako po kafetjerama koje su dospjele čak i do muzeja, ali i po izvrsnoj kavi kojoj s puno ekpertize, znanja i pažnje pristupaju od samog početka. Pažljivo odabrana zrna kave uzgojena u tropskim krajevima na nadmorskim visinama preko 1000 metara.

Osim podneblja pomno se pazi na veličinu zrna jer je to izuzetno bitno kod prženja. Sva se zrna moraju jednako pržiti, zato je važno da su podjednake veličine i ujednačene intenzivne arome. Prženje je ključan trenutak kad se stvara kava. Bialetti metoda temelji se na sporom i kontroliranom prženju, omogućuje vam uživanje u kavi koja obuhvaća cijeli aromatični spektar i poboljšava karakteristike svakog zrna.

Bialetti tehnika mljevenja precizno je dizajnirana za pripremu Moka kave , jamči besprijekornu ekstrakciju i savršene arome.

U konačnici Bialetti stvara jedinstvenu aromu koja će vam pružiti jednostavno savršene trenutke.

Posjetite naše dućane ovih dana i ponesite sa sobom svoju aromu Bialetti Perfetto Moka čarolije. Mogao bi to biti početak jednog dugog prijateljstva.