New arrivals SS21 u Galileo trgovini!

U ovim izazovnim vremenima prilagodljivost postaje norma, upravo zato nova Galileo kolekcija SS21 sastavljena je od esencijalnih modnih komada koji se savršeno prilagođavaju poslovnom i ležernom stilu modernog muškarca.
Odijela sa diskretnim uzorcima koja mogu odgovarati opuštenijoj i poslovnoj prilici, košulje iznimne kvalitete i majice koje će naglasiti svaki outfit samo su dio ove upečatljive kolekcije.
Budi IN, nosi Galileo.

#GalileoAllForMen

DAN BEBA U MÜLLERU!

U sklopu kampanje DAN BEBA U MÜLLERU, u utorak 16.02.2021. iskoristite akciju -15% popusta na hranu za bebe*.

*Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije isključuju.
Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, multimedijska izdanja, VR naočale, foto usluge, nadomjesno mlijeko 1 i PRE te darovne i prepaid kartice.

Dani Korkmaza

DANI KORKMAZA u svim trgovinama Lonci&Poklopci by Bajde pružaju vam priliku na najjače da dopunite svoj kuhinjski arsenal s vrhunskom opremom za kuhanje, inox setovima posuđa, ponajboljim express loncima, raznovrsnim priborom i električnim aparatima koji vam trebaju, a niste se usudili naprezati svoj kućni budget.
Akcija traje do 15. ožujka.

Posljednja faza zimskih popusta u CCC!

Finalni zimski popusti: dodatnih -30% popusta na čizme i gležnjače vrijedi ovaj vikend (5.2. – 7.2.) za sve kupce, a uz kupnju obuće ostvarujete i -50% na zimski modni dodatak po izboru!
Popust vrijedi na čizme i gležnjače koje su već na popustu, ali i na redovne cijene.
Iskoristite posljednje dane zime za najugodnije kupovanje!
(Za sigurnu i brzu kupovinu brine se naše ljubazno osoblje).

Odlična ponuda u Baby Centru!

Dodatnih 20% popusta na već sniženu odjeću.

Odjeća brendova Cool Club i Original Marines već je snižena do 50%, a u razdoblju od 4. – 8.2.2021. za kupnju 2 ili više artikla ostvaruje se dodatnih 20% popusta! Akcija vrijedi u svim našim trgovinama!