Nezaboravna ljetna zabava za male i velike, Pula Summer City je iza nas i vjerujemo da ste se svi dobro zabavili! No, oni malo sretnije ruke, duuugo će pamtiti odličnu zabavu jer sa sobom su ponijeli i vrijedan poklon.

Savijače su najbolje kada se rade sa svježim trešnjama ili višnjama, ali tko danas ima vremena uklonjati koštice iz sveg tog voća potrebnog za savršenu slasticu? Lonci&Poklopci by Bayde pobrinuli su se da sretni dobitnici otkoštavanje obave brzo i djelotvorno. S ovim uređajem naši će sretni dobitnici koštice ukloniti brzo i efikasno, ostavljajući voće netaknutim.

VIP kupovina za VIP kupce rezervirana je u C&A trgovini, a da bi pritom kupovina bila prema svim standardima i propisima zaštite od pandemije C&A omogućila je svojim sretnim dobitnicima nesmetano uživanje u shoppingu.

Sve potrebne stvari za plažu, a i one nepotrebne, stanu u veselu i šarenu torbu koju je za sretne dobitnike osigurao Mass.

Naša sretna dobitnica može zaboravit na ljetne vrućine zahvaljujući bežičnom prijenosnom ventilatoru by TOP SHOP. Ventilator je prilagodljiv prema vašim potrebama, prikladan je za upotrebu u vašem domu, uredu, vrtu, tijekom kampiranja ili putovanja. Njegov kompaktan dizajn omogućuje do10 sati neprekidne upotrebe bez napajanja.

NKD trgovina pobrinula se da naši sretni dobitnici mogu na svoj popis želja staviti kvačicu kao riješeno pored željenih lampica za terasu, ljetnih dekoracija i kupaćih kostima.

U zdravom tijelu zdrav duh! Ova izreka vjerojatno zvuči toliko poznato da više niti ne razmišljamo o njezinom značenju. Na sve se strane govori o utjecaju tjelesne aktivnosti na ljudsko zdravlje, a Sport Vision brine o zdravlju naših kupaca.

Farmacia loves summer! Za naše šareno ljetno događanje sretne dobitnike darovala je limitiranim izdanjem ljetnog ručnika i oversize platnene ljetne torbe čiji je dizajn, posebno za Farmaciju, osmislio Saša Šekoranja.

Tjelesnom aktivnošću se u našem tijelu oslobađaju različiti kemijski spojevi koji su odgovorni za raspoloženje, osjećaj smirenosti, ublažavanje boli, pamćenje i učenje, a doprinose i stvaranju pozitivnije slike o sebi te samopoštovanju. Vjerujemo da će novi bicikl, role, lopta ili neki drugi proizvod iz bogatog HERVIS asortimana, sretne dobitnike potaknuti na aktivno ljeto.

U KiK-u će sretni dobitnici pronaći omiljene ljetne komade za cijelu obitelj.

Šećer dolazi na kraju! Nakon hodanja, razgledavanja i prepunih vrećica potrebno je rashladiti se osvježavajućim prirodnim sokovima, uživati u ispijanju omiljene kave ili se jednostavno zasladiti najboljim tortama koje nude Leggiero i Leggiero Loft barovi u Pula City Mallu. Sretni dobitnici sigurno će uživati.