S nestrpljenjem smo te iščekivali… Ovogodišnji ljetni modni blog odlučili smo snimiti na lokacijama prekrasne stancije Negrin u blizini Pule. Odjeću i obuću smo pronašli u trgovinama Vašeg najdražeg trgovačkog centra, u kojem je ljetna kolekcija već ozbiljno preuzela sve police, izloge i ormare naših vjernih kupaca. 

Za prvu modnu kombinaciju izabrali smo totalno ljetni look u kojem se možemo izležavati na plaži, popiti osvježavajuće piće u nekakvom beach baru ili skoknuti na bazen. Donji dio kupaćeg kostima visokog struka u jarko limeta zelenoj boji savršen je za preplanulu put, i sigurno odjevni predmet uz kojeg nećete proći neprimjetno na plaži. Uz njega smo iskombinirali veoma zanimljivu kratku bijelu košulju s neobičnim prorezom na donjem dijelu leđa, koju možemo koristiti i u večernjem looku, kombiniravši ju s finim hlačama ili suknjom visokog struka. Lagane šlapice u bež nijansi pronašle smo u trgovini Deichmann, a predivnu platnenu torbu s uzorkom limuna i sunčane naočale u trgovini C&A. 

Druga je modna kombinacija bila inspirirana boho stilom i predivnim interijerom stancije Negrin, podsjećajući nas na Toskanske vile koje odišu ležernim mediteranskim stilom. Stoga smo Eni u trgovini Sportina pronašli ljetni komplet koji se sastoji od širokih hlača i kratkog topića na naramenice od prekrasnog laganog materijala i boho uzorka s laganom čipkom na topiću. U ovom ćete kompletiću zasigurno zasjati na bilo kojem ljetnom eventu, a osjećat ćete se iznimno ugodno i sigurno vam neće biti pretoplo, što je najvažnije. Uz tu kombinaciju, odabrali smo prekrasne sandale u crnoj boji s laganim šljokicama koje smo pronašli u trgovini Deichmann. Crni slamnati šešir upotpunio je cjelokupni outfit, a njega smo uzeli u trgovini C&A. Divan prugasti bež suncobran u boho / mediteranskom stilu s resicamaosigurao je prekrasnu hladovinu, a pronašli smo ga trgovini Jysk. 

Kako bismo Eni našli jednu vječnu ljetnu kombinaciju, ženstvenu i finu, otišli smo u trgovinu S. Oliver gdje smo se odlučili na ovu predivnu haljinu koraljne boje iznimno laganog i ugodnog materijala. Takvu haljinu ovog ljeta možemo kombinirati uz japanke i slamnati ceker, za ležerni outfit, ili u ovom slučaju, uz finu torbicu (ponovno iz trgovine S. Oliver) i cipelama na petu za koje smo htjeli da podignu cjelokupnu kombinaciju, pa smo odabrali ove šarene sa sitnim cvjetićima iz trgovine CCC. Slamnati šešir ponovno smo pronašli u trgovini C&A. 

A kakav bi to ljetni blog bio kad ne bismo uskočili u bazen noseći prekrasan jednodijelni kupaći kostim u savršenoj jarko ružičastoj boji? Njega smo pronašli u trgovini Pepco, te ga odlučili upotpuniti modnim dodacima koje smo uzeli u trgovini C&A. Japanke i platnena torba u ružičastoj boji s uzorkom malih trešnjica savršeni su komadi s kojima u svoje domove i ormare naprosto prizivate ljeto.  Preslatke šarene naušnice pronašle smo u dm trgovini.

Za kraj smo ostavili jednu ljetnu prekrasnu laganu haljinu sa cvjetnim ružičastim uzorkom koja je nosiva u zaista svakoj prigodi. Nju smo pronašli u trgovini Orsay i moramo vam priznati kako se Ena u njoj osjećala tako ugodno da ju je kupila i odlučila da će ovog ljeta ona biti njen “it” komad u ormaru. Nositi će ju kad god poželi osjećati se spektakularno, bilo za kavu s prijateljicama ili večernji izlazak. 

Svatko od nas bi trebao imati jedan takav komad ovog ljeta, stoga požurite u Pula City Mall pronaći nešto u čemu se vi osjećate prekrasno i što će vas pripremiti na dugo, toplo i divno ljeto!

I ne zaboravite, još uvijek vrijedi isto pravilo. I ovog ljeta, najvažniji modni dodatak kojeg možete staviti na sebe je upravo – Vaš osmijeh! 🤗💚

Lokacija snimanja: Stancija Negrin

Model: Ena Dellabernardina

Fotograf / stilist / autor teksta: Ana Bolobicchio Vidalić (Anushcka)