Batak grill restorani specijalizirani su za jela s roštilja, iako se na meniju mogu pronaći i druge delicije poput fantastičnih juha, beef tartara i burrate, te pomno odabranih slastica. Kulinarski specijaliteti se pripremaju na otvorenoj vatri i drvenom ugljenu, što im osigurava izuzetan okus, miris i sočnost.
Batak na svom jelovniku nudi tradicionalna jela s roštilja bazirana isključivo na crvenom junećem mesu bez aditiva kojem se dodaje samo sol i papar. Isprobajte đevrek s kuglicom kajmaka i juneće ćevape sa sirom, a ako želite isprobati od svega po malo, birajte naše plate za dvoje!
Od 18 sati na našim lokacijama pronaći ćete i Batak sharing preporuke za provjereno ukusnu hranu idealnu za dijeljenje s najdražim društvom. Pomno izabrana jela i manji zalogaji servirani su na način savršen za grupna druženja, te u kombinaciji s osvježavajućim koktelima, prilagođenom rasvjetom i glazbom stvaraju poseban experience.