ZOOCITY

ZOO CITY je maloprodajni brend najveće regionalne distribucijske kuće ZOO HOBBY. Najrašireniji je hrvatski lanac trgovina proizvoda za kućne ljubimce, s 24 poslovnice u Zagrebu, Zaprešiću, Velikoj Gorici, Varaždinu, Čakovcu Slavonskom Brodu, Karlovcu, Zadru, Šibeniku, Splitu, Makarskoj i Puli. Naša vizija je ponuditi kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima vrhunski ugođaj kupnje uz potpuno zadovoljavanje njihovih potreba, bez obzira na to je li riječ o psima ili mačkama, pticama ili glodavcima, ribama ili gmazovima… Inovativan koncept “one stop shop” (sve na jednom mjestu) za kućne ljubimce u trgovačkim centrima prihvatili su vlasnici kućnih ljubimaca, ali i poslovni partneri. Više o veleprodaji saznajte na www.zoo-hobby.hr

“Iz ljubavi za ljubimce” –  naš je slogan i odraz atmosfere u našem kolektivu. Svi zaposlenici tvrtke ZOO CITY imaju barem jednog kućnog ljubimca i gaje istinsku ljubav prema tim malim stvorenjima. Nesretni smo i nezadovoljni velikim brojem neudomljenih i loše tretiranih životinja kojima neprekidno nastojimo pomagati. Sve ZOO CITY prodavaonice uređene su po najvišim standardima i nude prvoklasnu uslugu stručnog i educiranog osoblja.

Raznolikost izbora – asortiman naših prodavaonica sastoji se od etabliranih svjetskih brendova hrane, opreme, igračaka i veterinarsko-medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce. Proizvode pomno biramo kako bismo uspješno ispunili sve želje i potrebe naših kupaca. Sustavno nadopunjavamo našu ponudu s novim brendovima hrane, opreme, igračaka i veterinarsko-medicinskih proizvoda pa tako od nedavno imamo i KONG igračke, Scruffs krevetiće i prostirke te nam uskoro dolazi i ACANA te ORIJEN hrana za pse i mačke. Također, nadilaze li želje vaših kućnih ljubimaca uobičajene osnovne potrebe, u našim trgovinama pronaći ćete ono što do sada zasigurno niste imali priliku sresti na hrvatskom tržištu!

Dostupnost – svaki mjesec imamo preko 100 proizvoda na akciji! Na taj smo način pouzdan partner u njezi i brizi za kućnog ljubimca pristupačni svačijem džepu!

“Sve na jednom mjestu” – u želji da kupcu pružimo što ugodniju kupnju i uklopimo brigu za ljubimca u brz ritam svakodnevice, u sklopu nekih prodavaonica otvorili smo i veterinarske ljekarne.

  • Radno vrijeme 9:00 - 21:00
  • Telefon 052 382 454
  • Mail pu1@zoocity.hr
  • Share
Posjeti web