Pula City Mall je istarsko lifestyle središte i najpopularnija shopping destinacija za svaku obitelj ili modno osviještenog individualca. Raznolikom i širokom ponudom svjetskih brandova, Pula City Mall odgovara na sve zahtjeve rafiniranih kupaca i omogućuje istinski užitak shoppinga lišen bespotrebnog stresa i gubitka dragocjenog vremena.

Posebnosti trgovačkog centra

Pula City Mall je moderan, lako dostupan i ekskluzivan trgovački centar, koji Vam omogućuje brz i ugodan shopping u svakoj prilici. Odlikuje ga prozračna i ugodna arhitektura uz obilje svjetlosti i dominaciju zelenih tonova s nijansama umirujućeg plavetnila, karakterističnog za mediteransko podneblje. Kupcima je na raspolaganju besplatni Wi-Fi i više od 300 parkirnih mjesta. Maloprodajna površina centra iznosi oko 13 000 kvadratnih metara što ga ujedno čini i najvećim istarskim trgovačkim središtem.

Dinamika suvremenog života ne dozvoljava bespotreban gubitak vremena, ne tratite vrijeme tražeći i putujući uokolo za svojim komadom odjeće, nakita ili obuće, kada sigurno možete pronaći savršenstvo na policama ili izlozima Pula City Malla. Zbog Vas smo prvi u Istri otvorili vrata svjetski poznatih brandova: Interspar, C&A, Deichmann,Galileo, Hervis, Leggiero bar, Mass shoes, New Yorker, Sportina i ZOO CITY, a u sastavu ponude su Istrijanima već otprije poznati lanci poput: dm-a, Silver for you, Müllera, Farmacie, Kika, Mobie, Top Shopa, Tiska, Mljekare Latus, Pek – Snacka i Western Uniona.

Osim što obogaćujemo trgovačku ponudu regije, Pula City Mall  zapošljava oko 200 djelatnika, također kroz komunalne naknade i davanja uprihođujemo dodatna sredstva u lokalni proračun i  dajemo značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Puli i regiji.

O investitoru

Investitor i vlasnik Pula City Malla je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je jedan od vodećih i najvećih „developera“ na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte od kojih su najpoznatiji:

Garden Mall u Zagrebu (prodano)

TC Koprivnica (prodano)

STC Osijek (prodano)

STC Sisak (prodano)

STC Valpovo (prodano)

          STC Umag

 Galerija Poreč

GRAFIČKI MATERIJALI

Preuzmite PDF logotipe Pula City Malla u CMYK kolornom profilu!