Najbolja ponuda igračaka u gradu!

Donosimo pregled najbolje ponude igračaka u gradu!

Sveti Nikola je prošao, zadovoljan je čizmicama i dječjom dobrotom, svoj dio posla je obavio i sad može na zaslužen odmor! Ali prvo mora na sastanak s Djedom Mrazom, da zajednički naprave primopredaju popisa neispunjenih dječjih želja, kako bi svatko dobio poklon od srca i po zasluzi.

Nakon što prouči popis i konzultira se sa Bakom Mraz i patuljcima, Djed Mraz će upregnuti svoje sobove i svratiti do Pula City Malla kako bi provjerio što je novoga u najvećim odjelima igračaka u gradu.

To možete učiniti i Vi na sljedećim linkovima:

Müller katalog igračaka prelistajte OVDJE
Interspar katalog igračaka prelistajte OVDJE 

Uživajte u blagdanskom darivanju!

Müller letak i katalog igračaka

Provjerite najbolju ponudu igračaka u gradu!

Draga djeco,

Upravo se javio Sv. Nikola napisao nam je dugoooooooooo pismo, pa ćemo sažeti samo najvažnije: Sv. Niko kaže kako je ove godine bilo najviše dobre djece do sada i zbog toga je jako sretan, ali ne samo on, već i krampus, koji neće imati posla, pa može sa svojim šibama na godišnji ili negdje na skijanje bez da se okolo glupira, krampusira i viče na zločestu djecu.

Sv. Nikola ujedno piše, kako ga je uhvatila strka i zbrka od svih tih silnih poklona kojima mora darivati dobru dječicu, ima raznolikih želja, a on jadan ne može to sve pohvatati, pa zato redovno čita Müller letak igračaka kako bi svatko dobio dar od srca, prema želji i zasluzi. I vi možete pročitati letak OVDJE ili svratiti u Müller u Pula City Mall gdje se nalazi najbolja ponuda igračaka u gradu.

I naravno, sve vas još jednom podsjeća, obavezno ulaštite čizmice i cipelice, i u ovih par dana nastavite biti jednako dobri, prije svega nemojte ljutiti dedu i baku, niti svađati se s bracom ili sekom, budite dobri u vrtiću i školi, ma budite dobri uvijek i svugdje! Nemojte se štipati s frendovima, jedite puno graška, zdravog povrća i obavezno pospremite sobu jer bez toga neće biti poklona!

Sve vas voli Sv. Nikola, a za one koji žele više možete pogledati katalog OVDJE

Svi popusti povodom crnog petka

Sretan Vam najcrniji petak u godini!

Znate li što je crni petak?

To vam je dan poslije američkog Dana zahvalnosti kada u Americi počinju rasprodaje i svi kupuju kao ludi.

A što je Dan zahvalnosti? To vam je onaj dan u godini kada se na televizijama emitira film „Dan nezavisnosti“ s Will Smithom u glavnoj ulozi ili neki drugi patriotski film, koji smo gledali barem 500 puta 🙂

Stoga, prije nego li se primite daljinskog, zavalite u toplinu naslonjača i krenete uživati u spektaklu u kojem Amerikanci ispravljaju nepravdu i pobjeđuju zločestog neprijatelja, navratite u Pula City Mallu i obavite shopping. Povodom proslave crnog petka 24.11.2017. odobravaju se popusti:

C&A: 20% popusta na SVE

DEICHMANN: 20% popusta na svu obuću i torbice koje već nisu snižene

MASS: 20% najmanje 20% popusta na SVE bez iznimke, više na: https://www.mass-shoes.com/black-days-1

Müller: 20% na cjelokupan asortiman

SPORTINA: 30% popusta na kolekciju jesen-zima 2017. Iz akcije se isključuju sniženi artikli, donje rublje i čarape.

TOP SHOP: Samo od 24. do 27.11. crna mačka uvodi vas u Crni petak u Top Shop trgovini, a cijene zahvaljujući njoj padaju za čak 70% na omiljene Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus i Top Shop proizvode! Više na: https://goo.gl/cs85y8

God bless America!

Müller katalog igračaka

Najveća i najbolja ponuda igračaka u gradu!

Odjel igračaka u Müller trgovinu u Pula City Mallu najveći je u gradu! U njemu možete pronaći najšareniju i najraznolikiju ponudu za nadolazeće blagdansko darivanje!

Katalog igračaka pogledajte OVDJE

Ponuda vrijedi od 16. – 22.11.2017.

Müller kuponi u Storyu

Smjesta požurite po novi broj Storya (dok ga još ima na policama), jer se u njemu osim novih aktualnosti s domaće i svjetske celeb scene nalaze kuponi s popustima iz Müller prirodnog kutka.  Uživajte u listanju i Shoppingu!

Müller – 20% popusta na igračke

Müller vam donosi 20% popusta na igračke, animirane filmove i video igrice!

Život nije ništa drugo doli jedna veeeeelika igra! Igrajmo se uz najveći i najbolji izbor igračaka u gradu u Müller trgovini u Pula City Mallu! Do 31.10.2017. imamo 20% popusta na sve igračke, animirane filmove i video igrice. Kupon za ostvarivanje popusta nalazi se OVDJE

Crazy Friday u Mülleru

Iskoristite 30% popusta na odabrane brandove parfumerije!

Petak uvijek miriše na izlazak, druženje, zavođenje i zabavu! Stoga je Müller u Pula City Mallu odlučio proglasiti 20.10.2017. ludim petkom! Iskoristite do 30% popusta na odabrane brandove iz parfumerije, više o akciji OVDJE

Duchesse akcija u Mülleru

Iskoristite jedinstvenu akciju samo u Pula City Mallu!

Samo u Mülleru u Pula City Mallu do 18.10.2017. odobravamo 15% popusta na cjelokupan Duchesse asortiman.

Redovne i akcijske cijene proizvoda istaknute su na policama.
Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije isključuju.