30% popusta na FIFA igricu

Do 19.5.2018.

Što rade navijači Barcelone kad osvoje Ligu prvaka?

Ugase PlayStation 🙂

Lijepa vijest za sve ljubitelje nogometa i igrica! U Müller trgovini Pula City Mall traje super sportska akcija od 30% popusta na  FIFA 15, FIFA 16, FIFA 17, FIFA 18 igrice za računalo ili igrače konzole!

Uživajte!

Müller predstavlja svoje parfemske zvijezde

Ponuda vrijedi od 8. – 21.3.2018.

Poštovani džentlmeni,

Svjetski poznat Dan žena nam se bliži, ako ste u potrazi za darom koji će razveseliti vašu voljenu ženu, onda će vam pregled Müller drogerijskog letka uvelike pomoći. U njemu ćete naći broje mirise prestižnih globalnih brandova po akcijskim cijenama. Letak prelistajte OVDJE

10% na SVE u Mülleru

Od 22. do 24.2.2018.

Povodom 65 godina postojanja u svijetu i više od 10 godina u Hrvatskoj, Müller vas časti s 10% popusta na sve!

Požurite do Pula City Malla 🙂

*Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, VR- naočale, multimedijska izdanja, foto usluge, nadomjesno mlijeko 1 i PRE te darovne  i prepaid kartice. Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije isključuju.

Najbolja ponuda igračaka u gradu!

Donosimo pregled najbolje ponude igračaka u gradu!

Sveti Nikola je prošao, zadovoljan je čizmicama i dječjom dobrotom, svoj dio posla je obavio i sad može na zaslužen odmor! Ali prvo mora na sastanak s Djedom Mrazom, da zajednički naprave primopredaju popisa neispunjenih dječjih želja, kako bi svatko dobio poklon od srca i po zasluzi.

Nakon što prouči popis i konzultira se sa Bakom Mraz i patuljcima, Djed Mraz će upregnuti svoje sobove i svratiti do Pula City Malla kako bi provjerio što je novoga u najvećim odjelima igračaka u gradu.

To možete učiniti i Vi na sljedećim linkovima:

Müller katalog igračaka prelistajte OVDJE
Interspar katalog igračaka prelistajte OVDJE 

Uživajte u blagdanskom darivanju!

Müller letak i katalog igračaka

Provjerite najbolju ponudu igračaka u gradu!

Draga djeco,

Upravo se javio Sv. Nikola napisao nam je dugoooooooooo pismo, pa ćemo sažeti samo najvažnije: Sv. Niko kaže kako je ove godine bilo najviše dobre djece do sada i zbog toga je jako sretan, ali ne samo on, već i krampus, koji neće imati posla, pa može sa svojim šibama na godišnji ili negdje na skijanje bez da se okolo glupira, krampusira i viče na zločestu djecu.

Sv. Nikola ujedno piše, kako ga je uhvatila strka i zbrka od svih tih silnih poklona kojima mora darivati dobru dječicu, ima raznolikih želja, a on jadan ne može to sve pohvatati, pa zato redovno čita Müller letak igračaka kako bi svatko dobio dar od srca, prema želji i zasluzi. I vi možete pročitati letak OVDJE ili svratiti u Müller u Pula City Mall gdje se nalazi najbolja ponuda igračaka u gradu.

I naravno, sve vas još jednom podsjeća, obavezno ulaštite čizmice i cipelice, i u ovih par dana nastavite biti jednako dobri, prije svega nemojte ljutiti dedu i baku, niti svađati se s bracom ili sekom, budite dobri u vrtiću i školi, ma budite dobri uvijek i svugdje! Nemojte se štipati s frendovima, jedite puno graška, zdravog povrća i obavezno pospremite sobu jer bez toga neće biti poklona!

Sve vas voli Sv. Nikola, a za one koji žele više možete pogledati katalog OVDJE